Hyvät asiakkaat, rakkaat ystävät ! Tämä on minun 
blogini jonne kirjoittelen hyvinvointiin, elämän 
ihmeellisyyksiin tai arjen jaksamiseen liittyviä asioita.

Annathan kommenttia - voit esittää myös toiveita mistä 
alueista haluaisit minun kirjoittavan.

 

Onneksi elämän onni, virkeys ja 

ilon lähteet ovat kiinni pienistä asioista jotka 

ovat meidän kaikkien ulottuvillamme.

 

I H A N A   A N N E  K U K K O H O V I

H O I T O L A    V I E R A I L U L L A


Anne Kukkohovi & Co

kuvassa: Irma Sirviö, Katja Matilainen, Sanna Juga ja Anne Kukkohovi


Ruka Beauty & Wellness avataan

 
12.11. 2016 avaamani Ruka Beauty Wellness hoitosalongin Open House tilaisuuden vierailijana oli paljon pidetty juontaja, yrittäjä Anne Kukkohovi.
 
Miksi juuri Anne ? Minulla on ollut sellainen ajatus jo pitkään että Anne Kukkohovin haluaisin tavata henkilökohtaisesti jossain vaiheessa elämääni. Sopivan tilaisuuden tullen. Annessa on kaikkea mikä kiinnostaa. Hän on kaunis, herkkä mutta vahva, älykäs, osaava, luonnollinen ja hirmu aito. Hänellä on monenlaista kokemusta - paljon muutakin kuin mallitausta. Anne on mainosalan ammattilainen (kiinnostaa SUURESTI), suhteiden ylläpitäjä, liikenainen, yrittäjä ja ennenkaikkea -lumoava persoona aivan omana itsenään.  Jospa saisin hieman vaikutteita Annesta. Haluaisin kyllä - kukapa maanpäällinen nainen ei haluaisi ? 
 
Annen henkilökohtaiseen tapaamiseen, vakioasiakkaitteni yllätys-ohjelmaksi, mikäpä olisi parempi paikka tavata Anne Kukkohovi kuin uuden hoitolamme Open House -tilaisuus. 
 
Anne täytyi saada tänne. Aloin visioimaan asioita (mikä minun kohdallani tarkoittaa että ALAN TOTEUTTAMAAN asioita).
 
No tilannehan ei mennyt aivan niin että soitin ja kutsuin Annen "kylään" ja Anne suostui. Vaan ensin olin eräitä
kertoja yhteydessä Annen manageriin ennenkuin pääsin asioimaan itse Annen kanssa. "Kertokaa Annelle että tämä on tärkeää ja haaveideni täyttymys" sanoin. Meinasin jo luopua toivosta, mutta kuinka ollakkaan,lukuisten yrityksieni jälkeen, eräänä päivänä sain meiliä että Anne oli alustavasti hyväksynyt ajatuksen vierailustaan Rukalla hoitosalongissani. Ja siitä meidän keskustelut alkoivat.
 
Aika menikin joutuin ja pian Anne oli täällä. Olin Annea vastassa lentokentällä ja sieltä hän saapui. Kauniina niinkuin aina ja nimenomaan luonnonkauniina.
 
Annen kanssa kaikki meni todella hyvin ja sujuvasti. Vaikka Anne on maailman metropoleissa kiertänyt huippumalli - nähnyt kauneussalongitkin A:sta Ö:hön ja tottunut monenlaiseen luksukseen, mikään hänessä ei viestittänyt etteikö hän olisi viihtynyt meidän salongissamme, päinvastoin. Annelle sopi hyvin himmennetyt valot, takan tunnelma ja luontoäänet. Anne sanoikin tykkäävänsä tunnelmastamme juuri sellaisena kuin se onkin. Ehkä vaikkei niin hienostunut ja pramea mitä maailman huippusalongeista löytyy, mutta sopivasti kotoisana, lämminhenkisenä.
 

Anne sai lepytellä aistejaan mm Spa tilan infrapunasaunassa ja kauneuskylvyssä.
 

Sain hoitaa Annea apunani käyttäen Ruka Green Pavilionin luonto-energiaa.
 
Huomasin jälkikäteen erään aika ällistyttävän seikan. Kun selasin valokuvia joita noiden kahden päivän aikana meistä otettiin, tajusin kuinka lahjakas Anne on mallina ja ihmisenä - erityisherkkänä - vaistoamaan toisen tunnetiloja ja mukautumaan niihin. Kun olin kuvassa lennokkaalla tuulella, oli Annekin. Kun taas olin hillitty, niin oli myös Anne. Kun kallistin päätäni hieman, kuvasta huomasin että Anne oli tehnyt tismalleen samalla tavalla. Asettuakseen samalle aaltopituudelle. Ja kuinka se on mahdollista ? Sillä mehän olimme kuvissa rinnakkain, molemmat katsovat kameraa. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin että Anne on aistinut malliparinsa mielentilat.
 
 

Minun mielestäni tuolla intuitiolla Annesta voisi tulla vaikka sielunhoitaja. 

Anne on ihana ja aina sydämessäni. 
 
 
 
 
Ja hei muuten, Anne sanoi, että olen kaunis niin sisältä kuin ulkoakin.
 

I`m so proud of it  !!  

 
Kuuntele Annen radiohaastattelu
 
 
 
 
Anne Kukkohovi
- syntynyt Vaasassa
- mallin ura 1990 - 1998 mm Suomessa, Japanissa, Englannissa, Saksassa ja Ruotsissa
- Art Director eri mainostoimistoissa, kuten DDB Helsinki, Dynamo Advertising ja Hasan & Partners
- televisiojuontaja
- Yksityisyrittäjä
- Perhe: mies, yksi lapsi ja kissa nimeltä Mimosa
 
 
 

Ruka Beauty & Wellness Open House

love Sanna

Tero Luoma | 06.12.2016

Must o hienoo ku joku jaksaa yrittaa ja sa luot uskoo meiel muileki.Vai Sanna.Digaan sust nyt voitko olla muuttumaT.Ei tarttis jättitekoi OOT UPEE UPEE ja Anne Kukkohovi vie mite ajauditte yhteen HUH !

Sanna tekee asioita

Tero Luoma | 26.11.2016

Jost noi eikä mitää pitäskö pitäskö..toimintaa ja sitä sussa on

Sanna

Onnea uusiin tiloihin | 25.11.2016

Onnea Saila perheineen.

Vast:Sanna

Sanna Juga | 06.12.2016

Kiitos kovasti Saila :)

ok

Harri Nivala | 25.11.2016

Hieno homma hyvä tietää voi tilata varmaan myös lahjakortin?

Vast:ok

Sanna Juga | 05.12.2016

Hei Harri ! Kyllä, meiltä saa myös lahjakortteja.

Onnea kaikille

Ari Niemelä | 25.11.2016

Onnea uuteen yritykseen. Ari perheineen.

Vast:Onnea kaikille

Sanna Juga | 25.11.2016

Kiitos Ari. Ja tervetuloa tänne uuteen paikkaamme kauppakeskus Kumpareeseen !

Onnea hoitolalle uusissa tiloissa !

Satu K. | 23.11.2016

Näin jossain kuvia ja kivalle näyttää.Ai että toi Anne on kans ikiupea ! Mahtavaa et sait Annen veirailemaan teillä.Sanna sulla vaan tahti kiihtyy ja menot paranee.Muista kans levätä välillä.

Vast:Onnea hoitolalle uusissa tiloissa !

Sanna Juga | 23.11.2016

Kiitos kiitos. Niin, janythän tässä vasta laitetaan suurempaa vaihdetta kehiin. Mutta totta - ja kiitos huolenpidonta. Levätäkin täytyy välillä :)

1 | 2 >>

Uusi kommentti


Olemmeko sittenkin ihan villiä kansaa ?

 

Ulkohoitopaviljongilla

- villiä tai ei, ainakin muutaman sain taas villittyä, vaikka hoito taivasalla koetaan melkoiseksi extreme -lajiksi.

Seikkailumieltä ja uuden kokemista

Oulanka Nature Festeillä Kiutakönkäällä, niin vaan hoidettavia yksi toisensa jälkeen kapusi hoitopedille köllöttelemään. Hoitoihin oli ennakkoon ilmoittautuneita ja lisäksi muutama ohikulkija - hetken epäröinnin jälkeen - otti vinkistä vaarin ja hyppäsi kyytiin moiseen `villitykseen´.

Pois noustessaan hoitokäsittelystä ulkohoitopaviljongilta ei kukaan kyllä valita. Monelle kokemus on silti uusi ja elämyksellinen vaikka olisikin tottunut luontoliikkuja. Idea hoitamisessa on antaa hoidettavalle tilaa omille ajatuksille - omalle kokemisella ja hoidoissa ollaankin enimmäkseen hiljaa. Aito luotoympäristö vie uuteen ulottuvuuteen, omaan hiljaiseen turvapaikkaansa ja hetken voi kokea merkillisesti kuin olisi koko luomakunnan  kanssa yhtä.

Seuraavassa kokosin muutamia kommentteja luonnonkivihoidoista ulkona:

- Aivan niinkuin olisin ollut jossain lapsuuden maisemissa

- lämpimät kivet oli ihanan rentouttavia

- tuli niin tuttu ja turvallinen tunne. Ihan kuin olisin ollut tilanteessa aiemminkin, vaikken ole

- luontoäänien kuulostelu tuntui hyvälle. En miettinyt hoidon aikana mitään muuta

- kun kivet kopsahteli tuli keskiaikainen tunnelma ja hauskasti alkukantainen fiilis

- koin niinkuin olisi osa jotain suurta kokonaisuutta tai suunnitelmaa

- ihan painoton ja kevyt olo, kuin olisi taakat hartiolta hälvenneet


Naisten melonnassa tavataan !

Vielä koittaa tämän kesän tilaisuutesi heittäytyä lämpimien kivien hurmokseen. Ja samalla kokea kaikenlaisia muitakin fantastisia elämyksiä Oulankajoella. Niin missä ? No Naisten melonnassa tietenkin, 20.8. ! Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan > Rukapalvelu, Naisten melonta

 

 

 

T U O   L U O N T O  S I S Ä L L E

Elämykset luonnossa toimivat 
ympäristöherkkyyden herättäjinä antaen ideoita 
taiteeseen ja kädentaitoihin.
 

Miten olisi sielukas siili yöpöydälläsi ? Tai peikot ja menninkäiset hyppimässä hyllyilläsi ? Puhumattakaan keijukaisista haaveilemassa sammalmatolla. Kuuluuko asunnossasi veden solinaa, tulen ritinää  - tunnetko luonnon tuoksun ihollasi ? 
 

Hiipuneesta huone-ergiasta elvyttävään elinympäristöön

Senhän tiedämme että luonnossa liikkuminen on voimaannuttavaa ja hyvää tekevää jo tutkimustenkin valossa. Lisäksi luontoyhteyttä voi luonnossa liikkumisen lisäksi vahvistaa lukuisin eri keinoin. Yksi tapa on sisustaa ja askarrella luonnonmateriaaleilla. Eli yksinkertaisesti, tuoda luonto sisälle.
 

Kerron tästä Matkaikulehti Rukan Iloa ja hyvää oloa palstalla > Iloa ja hyvää oloa kesä 2016.pdf  (avaa tiedosto)
 

Lisäksi pidämme hoitolassamme 8.7. Luontosisustuskurssin johon osallistumalla saat lisää hyviä ideoita ja luovuuden innoitusta !  Tutustuppa tuohon. 
 

Luonnossa liikkuessasi katselemalla ja tunnustelemalla luontokappaleita, voit valita ne mitkä parhaiten sopii sinun käsiisi. Ja ne mitkä koet mieluisiksi, peräti merkityksellisiksi. Tai sellaiset mitkä tiedät tarpeellisiksi - toisinsanoen niillä on jo joku valmis paikka, joka odottaa vain somistetta. 
 

Toinen hyvä vinkki ja sääntö on se, että keräillessäsi näitä luonnonkappaleita, muista kysyä maan omistajan lupa. Paras olisi se että sinulla on joku tuttu maanomistaja, jolta voisit kysyä lupaa käpyjen, kivien, oksien, kaarnan, naavan...(mitä muuta?) keruuseen. Monia sieviä luontokappaleitahan löytyy irrallisina maasta niin että mitään ei tarvitse "repiä juuriltaan".
 

Vielä on kiehtova osuus, "alkuaineiden" ja luonnonelementtien veden, tulen, ilman ja maan ottaminen mukaan luontosisustukseen. Ne todella tuovat voimaa ja toimivat inspiraation lähteinä. Tätä avaan enemmän tuolla aiemmin mainitsemallani luontosisustuskurssilla heinäkuussa. Toivottavasti nähdään siellä !


 

Hyvää ja kaunista kesää kaikille teille lukijoille ! Muistakaa, monella tapaa luonnosta nauttien !

 

Haluaisitko jakaa kanssamme kokemuksia siitä kuinka ja missä tilanteessa sinä olet tuonut luonnon sisään ? Ja miltä se tuntui.

Tuo luonto sisälle

matkamuistoja

Terhi Kangas | 06.06.2016

Tuon joka kerta matkalta jotain luonnosta ja asettelen kirjahyllylle samaan paikkaan.On kiva muistella mistä on mikäkin kivi,sammal tai simpukka ja odotella seuraavaa lomaa...

Luonto sisään joka joulu

Joulun lapsi vm 69 | 02.06.2016

Tuon joka joulu aidon kuusen sisälle.Olen syntynyt joulun aikaan ja se merkitsee minulle hyvin paljon.Vaikka aito kuusi roskaa ja on työläs sitä en vaihda :)

Vast:Luonto sisään joka joulu

Sanna Juga | 02.06.2016

Luonnon kuusi onkin oikein mukava jouluvieras !

Luontoystävä vm 67

Raija Piiparinen | 02.06.2016

Minusta loistava muistutus tästä aiheesta Sanna ! Ja luonnon käytöstä.Varmaan monesti koetaan vasta metsässä että ollaan luonnossa vaikka voitaisiin olla lähellä luontoa monin eri tavoin.Olen itse sisustanut niin että näkymä ikkunasta luontoon on estoton.Verhot ei peitä ikkunaa,ikkunan edessä ei ole kalusteita ym.Mutta tosiaan jos ei minulla olisi luontonäkymää omasta ikkunasta niin mitä sitten?Sitten kyllä toisin lisää juttuja luonnosta sisään.

Vast:Luontoystävä vm 67

Sanna Juga | 06.06.2016

No niin,kiva että aihe on mieluinen.Ehkäpä tässä tulee ideaa ja intoa ehostaa vielä luontosisustusta :) Kauniita kesäisiä päiviä sinulle ja hyviä hetkiä luonnossa !

kurssille?

Anu Hainari | 30.05.2016

Minua kiinnostaa tuo luontosisustuskurssi. Paljon se maksaa? Tehdäänkö siellä käytännön töitä joita voi hyödyntää sellaisenaan vaikka omassa kotona?

Vast:kurssille?

Sanna Juga | 02.06.2016

Kurssi maksaa 65 €/hlö ja kahdelta yhteensä 120 €. Kurssi painottuu käytännön tekemiseen ja tavoitteena juuri se että jokainen saisi valmiita "malleja" ja ideoita sinne oman kodin -tai mökin -sisustamiseen. Saatte myös oppimateriaalia matkaan jolla pääsee hyvin jatkamaan sitten muussakin ympäristössä. Reippaasti vaan mukaan !

Kokeiltu on

Pienissä häissä | 26.05.2016

Kaasona sanon että kokemusta on.Ja ellei olisi hoksattu tuota,kattaus ja koko sali olisi ollut aika valju. Kannattaa vaan miettiä kauan kukkien, oksein ym täytyy kestää hyvänä. Toiset nuukahtaa aiemmin.

Uusi kommentti

 

H U U T O K A U P P A  

j o s s a   k a i k k i   v o i t t a a

 


Esitteillä Eino Vattulan työ "Myöhään poimittu"

 

Tuumasta toimeen

Jo takavuosina kun aloitin hoitola- ja taidetoiminnan Rukalla, yksi villeimmistä unelmistani oli toteuttaa taidehuutokauppa. Eräänä päivänä sanoin sen ääneen ystävälleni Valma Lämsälle, ja kun taiteilijaseuran voimanainen Lea Iso-Möttönen ja Taiteilijaseura Koillinen antoi vielä siunauksensa yhteistyöehdotukselleni, paluuta ei enää ollut. Siitä hetkestä lähtien ajatus vain jalostui, ja pian olimme itse tilanteessa, taidehuutokaupassa. 

 
 

Avasimme tapahtuman yhdessä Taiteilijaseura Koillisen puheenjohtaja Lea Iso-Möttösen, ja tapahtuman suojelijan maakuntaneuvos Pauli Saapungin kanssa. Marita Kuusiniemi kajautti vielä shamaanirummulla huutokaupan alkavaksi, ja aloitimme Taiteilijaeura Koillisen perustajajäsenen, Eino Vattulan maalauksella. Esittelin työt meklari Jukka Pellin vieressä asetellen ne taulutelineelle. Oli helppoa toimia hänen rinnallaan - Jukka vei huutokaupan varmalla otteella alusta loppuun saakka. 

 

Vaikkakin vasta usean työn jälkeen myytiin se ensimmäinen. Mikä helpotus ! Sen jälkeen pystyin jo luottamaan että kyllä se toinenkin huuto tulee. On tultava. Ja aivan mahtavaa, se nimittäin tuli ja kolmas, ja neljäs.... ja lopulta toistakymmentä työtä yhteensä huudettiin, mukaan lukien myös yksi puhelinhuuto. Ei hullumpaa.

 

Tärkeää myös matkan teko, ei ainoastaan päämäärä

Uuden järjestämiseen liittyy aina yllätyksiä ja on vaikea ennustaa kaikkea etukäteen. Jälkeenpäin vasta voidaan analysoida ja miettiä mitä olisi voinut tehdä toisin. Kokonaisuudessaan, kun ajattelen tuota päivää, se oli hienosti järjestetty tapahtuma, taiteilijoita yhteen kokoava tilaisuus ja kannattava tempaus aivan kaikille osapuolille; taiteilijoille, taiteilijaseuralle, minulle galleristina ja yhteistyökumppanillemme SOS-lapsikylälle. Sekä tietenkin elämys lukuisille taiteen ystäville ja huutajille. 

 

Paikkana Ruka Green Pavilion sai tunnettuutta, taiteilijaseura ja taiteilijaseuran jäsenet saivat nimensä näkyviin ja taiteilijoiden työt tulivat esitellyiksi  - ja pieni osa myydyiksikin. Me kaikki saimme sitä arvokasta kokemusta mitä etupäässä lähdimme hakemaankin. 

 
 

Hyvä mieli huutamalla

 
 

 

 


Tapahtuma sai myös aivan uudenlaisen merkityksen hyvän-tekeväisyys teemansa tähden. 10% myytyjen töidenhinnoista lahjoitettiin SOS-lapsikylän hyväksi. 

 

Oli mukava tutustua taiteen ja hyvinvoinnin ystäviin ja tavata myös open housen aikana uusia kasvoja.

 

Kiitos huutajille, vierailijoille sekä yhteistyökumppaneillemme Taiteilijaseura Koilliselle ja SOS-lapsikylälle ! 

 
 

Taidetta on edelleen nähtävillä Rukan Taidesalongin vaihtuvassa näyttelyssä, tervetuloa katselemaan ja kokemaan uudenlaisia taide-elämyksiä !

Kuvagalleria taidehuutokauppa

Kuvagalleria on tyhjä

Taidehuutokauppa jossa kaikki voittaa

Hyvä Sanna!

Virpi | 23.03.2016

Sanna sisukas se jaksaa ja keksii kaikenlaista uutta kokeilla

lisää tällaisia

Pekka | 23.03.2016

Kiva juttu tuo hyväntekeväisyys asia,arvostan. Hyvä te !

rukalle

Ari Niemelä | 22.03.2016

Hyvä idea,kävikö kauppa? Olemme huuhtikuussa tulossa Rukalle,onko hoitola ja taidetila samassa ?Kiinnostais ottaai jotkut hoidot vaimoni kanssa.

Vast:rukalle

Sanna Juga | 22.03.2016

Ei me ihan tavoitteeseen päästy, mutta toistakymmentä työtä myytiin ja pieni potti kerättiin :) Kyllä vaan, hoitola ja taidesalonki toimii samoissa tiloissa. Tervetuloa Rukalle ja rentouttaviin hoitoihin !

Upeaa !

Leena Kerola | 19.03.2016

Hei Sanna sinä vain siellä touhuat ja aina tulee jotain uutta. Hieno tapahtuma ja esimerkillistä yhteistyötä ! Sillä lailla, anna palaa vaan ! Varaan aikaa taas hoitoon kun ollaan tulossa Rukalle.

Vast:Upeaa !

Sanna Juga | 22.03.2016

Mukavaa että olette taas tulossa. Kiitos kannustuksesta, nähdään pian !

hyvä tempaus siitä pisteet

Väriä elämään | 19.03.2016

Sanna ! Miksi noin mustaan pukeutuneena. Ihailen aina värien käyttöäsi. t.Mari Klaukkala

Vast:hyvä tempaus siitä pisteet

Sanna Juga | 19.03.2016

Hei Mari, olen värien kannattaja ehdottomasti ! Halusin vain tuossa tilanteessa pukeutua neutraalisti ja "vähin värein" etten vie huomiota itse töiden väreistä. Siksi niin mustissa ; )

Uusi kommentti

 

PARANTAVA  KOSKETUS

 
Tiesitkö että hieronta on maailman vanhin hoitomuoto ? 
Ja arvasitko että meikkilaukuttakin voi pärjätä reissussa ilman sen 
suurempaa katastrofia. Lue Matkailulehti Rukan hyvän olon palstalta kuinka voit 
hemmotella läheisiäsi hieronnalla,  ja mitä hyötyä kauneusmeikissä 
voi olla takan reunalla lojuvasta tulitikku-askista.
 
 
>  Iloa ja hyvaa oloa 01-2016.pdf (476952)  avaa PDF liite
 


Ohjeita hierontaan:

1. Effleurage - siveleminen. Lämmittelymenetelmä jonka aikana hoidettava tutustuu hoitajan käsiin. Laita kädet päällekkäin ja kuljeta lihaksen pinnalla pitkin, liukuvin ottein. Liukuva sivelyote parantaa verenkiertoa.

 

2. Puserteluote - tartu lihakseen kevyesti ja kohota sitä alustastaan. Sen jälkeen voit vaivata, pyöritellä ja puristella niitä. Liikkeiden uskotaan poistavan maitohappoja, joita lihakset kovaan rasitukseen joutuessaan tuottavat. Puserteleminen voi myös parantaa verenkiertoa lihaskudoksessa.

 

3. Hankausote - Paina peukaloilla ja sormenpäillä pyörivin liikkein pehmeitä kudoksia ja nivelten ympäristöä. Pyörivät liikkeet voivat auttaa irrottamaan kiinnikkeitä joita syntyy lihassäikeitten kiinnittyessä toisiinsa. Hankausotteella voi myös säilyttää ja parantaa pehmeitten kudosten joustavuutta.

 

4. Taputusote - Naputtele, rummuta, taputa lihaksia. Lyhytkertoinen taputtelu saa aikaan virkistävän vaikutuksen, pidempikestoinen rentouttavan. Auttaa rasittuneita, jumiutuneita ja kipeitä lihaksia.

 

5. Täristysote - paina sormet ja kämmenet tiukasti lihasta vasten ja täristä. Asiantuntijoiden mukaan tämä auttaa stimuloimaan hermostoa jolloin verenkierto paranee ja rauhasten toiminta vilkastuu.

 
Lähde: Bill Gottlieb: Luonnonmukaisten hoitojen ABC
 
 
Oletko sinä löytänyt jonkin itsellesi ominaisen tavan hieroa, ja pidetäänkö teidän perheessänne yhteisiä hoito-hetkiä ? Haluaisitko jakaa hyviä vinkkejä muille innokkaille kotihoitajille.
 
 

Parantava kosketus

Kokeilkaa hunajaa

Mirja Keinänen | 22.01.2016

Hoidetaan silloin tällöin ja useamminkin sen voisi tehdä. Hieron ensin hunajalla, sitten saunaan ja saunan jälkeen pestään pois. Voi laittaa kasvoille ja hartioille. Tästä meillä ainakin tykätään, voisi kokeilla muutkin ? Kiitos hyvistä hieronta ohjeista :)

Vast:Kokeilkaa hunajaa

Sanna Juga | 25.01.2016

Monikäyttöinen hunaja :) Kuulostaa oikein hyvältä, kivoja hoitohetkiä sinne !

Hunajahan on erinomainen myös pienen saunottelun jälkeen ja levittyy hyvin lämmenneille lihaksille. Joukkoon voit laittaa esim. piparminttua tai laventelia, riippuen haluatko virkistävän vai rentouttavan vaikutuksen.

tuttua on

Minja P. | 15.01.2016

Kiva että saatii lisää ohjeita :) Meillä joka lauvantain juttu hieronta tai jonkunlainen kapsutus

Vast:tuttua on

Sanna Juga | 15.01.2016

Hei Minja,

onpa kiva kuulla ! Toivottavasti ohjeista löytyy hyviä uusia otteita ja nautinnollisia hoitohetkiä teidän perheellenne.

Uusi kommentti

 

ARKTISTA KAUNEUTTA JUHLAMEIKKIIN 

 

Tämän juhlakauden trendit näkyvät pohjoisen taivaan kartalla. 
Lue kuinka löydät oman lumikuningattaresi !
 

Matkailulehti Ruka, Iloa ja hyvää oloa joulu 2015  (avaa liite)Värejä, voimaa, näyttävyyttä. Tyyli voi olla minimalistinen tai suorastaan räikeä. Dramatiikka syntyy jännittävistä yksityiskohdista ja kuuman ja viileän vastakohdista. Sinä päätät missä määrin, mutta suosittelen, yllytän ja innoitan irrottelemaan ihan reilusti ! Meikkausta ei opi kuin opettelemalla. Ja se, mikä on hyvä asia, meikin voi pestä aina pois ja aloittaa alusta. Tehdä meikin uuelleen,uudelleen ja uudelleen...ennenkuin on tyytyväinen tulokseen. 

 

Vielä eräs, hieman omintakeinen meikkivinkki nimenomaan vahvaan juhlameikkiin tuleekin tässä: 

 

 

K A A O K S E S T A    K O H T I    H A R M O N I A A .

 

Kyllä, luit aivan oikein. Voit ehkä pitää minua vähän tärähtäneenä tai sekopäisenä meikkitaiteilijana (ja voin vähän ollakin ;) mutta trust me ! 


Leikittele väreillä, meikkaa tummasti, liioittele, käytä vahvoja rajauksia, levitä luomiväriä kokeillen eri vaikutelmia. Ylittämällä rajoja ja tehden asioita poikkeavalla tavalla katsontakulma laajenee. Meikin kyllä saa liian tummasta tai alkuun suttuisestakin hiottua sitten hillitympään, luonnolliseen ja tyylikkääseen suuntaan. Kunhan saadaan ensin itsestämme irti vähän sitä luonnetta. Eikö vain ? Kokeilkaapa ! 


Ja aina voit varata luokseni meikinopastuksen jos siltä tuntuu. Laitetaan juhlameikki kerralla kuntoon !

 

 
 
Olisiko sinulla mielessä jotain meikkaukseen liittyviä vinkkejä joita haluaisit jakaa ? Tai juttuja jotka sinusta tuntuvat vaikeilta tehdä ja kaipaat neuvoja. Annahan tulla !

Arktista kauneutta juhlameikkiin

ei ihan toivoton tapaus

Sanna Lehtola | 11.12.2015

Kiitos vinkeistä, oli kiva irrotella kunnolla kerrankin sen sijaan että juuttuis jokaiseen yksityiskohtaan. Harjoittelumeikkikerrat kannattaa vaan ajoittaa eri kerralle kun sitte se ihan oikea juhlameikki. Mikä varmaan oli tarkoituskin. En oo vielä päässy loppuun asti eli siistiin ja tyylikkääseen lopputulokseen mutta harjoitukset jatkuu...

Vast:ei ihan toivoton tapaus

Sanna Juga | 12.12.2015

Upeaa, olet hyvässä vireessä asian kanssa. Kyllä vaan, harjoituskerrat ovat erikseen. Harjoittele niin monta kertaa että sitten kun valmistaudut "tositilannetta" varten, taidot ovat hyppysissäsi. Mukavaa kun intoa riittää, uskon että onnistut !

eteenpäin "kaaosteorialla"

Minna Alatalo | 11.12.2015

Ensin ajattelin että mitäköhän tästä seuraa mutta kun aloin tekemään tajusin jutun juonen. Päästä siis liika varovaisuudesta pois eikö niin ?

Vast:eteenpäin "kaaosteorialla"

Sanna Juga | 12.12.2015

Juuri näin. Ja hakea niitä ulottuvuuksia. Kun menee äärilaidasta toiseen, alkaa hakea sitä omaa, kultaista keskitietä. Vastakohta varovaisuudelle voisi olla "vauhtisokeus". Käytetään värejä ja tummia sävyjä niin paljon että ne eivät oikein enää tunnu miltään. Ja lisätään vain, vaikka voisi jo mennä toiseen suuntaan. Sen takia silloin tällöin on hyvä käydä ammattilaisella, tai kysyä vaikka ystävän mielipidettä meikistä.

vinkkejä vailla

Minna Alatalo | 27.11.2015

Hieno kuva. Odotan innolla ohjeita juhlameikkiin.

Uusi kommentti

 

LUONNON KOSMETIIKKAA 

omaan kotikemppariin

 
 


Mm...hoitolaamme tulvi aivan uudenlaiset aromit, kippoja ja kuppeja, aineksia, hiutaleita, jauheita oli levitelty pöytätasoille. Aivan kun oltaisiin oltu keittiössä. Ja tavallaan olemmekin - mutta ei suinkaan valmistamassa ruokaa, vaan ihoa hoitavia luonnonkosmetiikka valmisteita. Kurssin ohjaaja, keruurtuoteneuvoja Sonja Kinnunen oli meillä pitämässä kurssia. 

 

Vadelmanlehdistä ja pakurista saimme vartalovoiteen, jota olen testannut ja pari päivää käyttänyt käsivoiteena. HOX muut kurssilaiset ! Koostumukseltaan voide soveltuu käsille ja jaloille aivan mainoisti, mikäli tuntuu että ei ole tarpeeksi "kevyt" vartalovoiteena. Minun makuuni juuri käsi- ja jalkavoiteena ;) 

 

Ja huulirasvanhan teimme mustikanlehti-oliiviöljy- jojoba -seoksesta ja mehiläisvahasta. Minusta se on ollut erittäin hyvä. Ja tarpeen nyt syksyn aikanakin kun ilma muuttuu kylmäksi ja vetoiseksi.

 

Siinäpä muutama esimerkki. Suosittelen itse-tehtyä ! Tulee ihan kiva mieli kun on saanut pienellä vaivalla aikaiseksi omia tuotteita sekä ne ovat toki ihoystävällisiä vähäisten säilöntäaineiden takia (tai tuotteesta riippuen, voidaan päästä peräti siihen ettei säilöntäaineita tarvitse käyttää lainkaan). 

 

Onko sinulla joku hyvä resepti jonka haluaisit jakaa kanssamme ? Kerro meille mikä on sinun suosikkisi omatekoisista ihonhoito-valmisteista.

Luonnonkosmetiikkaa omaan kotikemppariin

logo

Jukka Savinen | 07.11.2015

Teillä on hieno logo. Kukahan sen on suunnitellut ? (vai voiko kysyä)

Vast:logo

Sanna Juga | 09.11.2015

Hei Jukka ! Toki voi kysyä. Minä olen suunnitellut logon, kiitos, kiva kun näyttää hyvälle.

saunanaamio

Sanna Juga | 04.11.2015

Kiitos Katja ! Tuossapa helppo ja yksinkertainen ohje kaikille. Myös jos haluaa tehostaa naamion kosteuttavaa ominaisuutta, avokadoa voi lisätä joukkoon.

saunanaamio

Katja Mikkelä | 02.11.2015

Teen usein hunajasta ja kaurahiutaleista naamion saunaan (noin puolet ja puolet). Annan sen vaikuttaa, kuorin vähän, ja pesen pois. Kyllä tulee pehmeä iho !

Uusi kommentti

 

Syysloman ohjelmaa Rukan hoitopaviljongissa

 
Tähän asti tapahtunut:  Nyt on saatu kasvomaalauksia, jalkahuoltoa ja hemmottelua värikylläisen taidenäyttelyn kera. Sky -kosmetologi Katja Liikanen antoi ohjeita jalkojen omahoitoon pieneen jalkajumppaan päättyen ja teki jalkahoitoja lomalaisille. Isoäiti ja lapsenlapsi pääsivät yhdessä hemmotteluun, Shamaani rumpuja kajauteltiin silloin tällöin ja sisustuksen uudet tuulet puhalsivat Syksyn sisustaidenäyttelyssä Green Care -sisustusvinkkeineen.
 
  
  
 
Vielä on aikaa ! - ei tämä hauskuus tähän lopu. Syksyn sisustustaidenäyttely jatkuu tiistaihin 20.10. klo 18 -saakka, ja koko ensi viikko mennään mielenkiintoisin tapahtumin. To 22.10. jalkojenhoitoa, infoa kotihoitoon ja hemmottelua on luvassa koko perheelle - vauvasta vaariin - sekä to ja pe illalla Ruka Green Pavilionissa järjestetään Luonnonkosmetiikan valmistus -kurssi. 
 
Tilaa on vielä, ilmoittaudu mukaan ! > info@rukagreenpavilion.com tai p.044 535 3404
 
Tai joko olet käynyt ? Kerro miltä näytti - mistä pidit eniten ?
 
 

Syysloman ohjelmaa Rukan hoitopaviljongissa

kiva tunnelma

Ulla Heikkilä | 01.11.2015

Eniten nautin paikan tunnelmasta. Muu mikä näkyi oli silmää ilahduttavaa.

Luontoasetelmat jäivät mieleen

Saija Miettinen | 21.10.2015

Kiitos ihanista luontosisustus vinkeistä. Ihanasti oli laitettu esille kaikkea luonnosta tuotua !

Mukava kokemus

Ilkka Maunula | 18.10.2015

Kivan näköistähän siellä oli ja kiinnostaa hierontapalvelut vaikka taidetta tultiin katsomaan. Kiva että on saatu Rukalle tällainen paikka. Onnea jatkoon !

Kiitos jalkahoidosta !

Mirva Jaatinen | 17.10.2015

Tuli kyllä niin hyvän tuntuiset jalat ja voi miten rentouttavaa. Loppuhieronta on ihan paras !

Uusi kommentti

 

O H I   O N  !

Uudet Horstmann Diplomiterapeutit 4.10. Alarivissä Marja Inki (vas.), Suvi Jokinen sekä opettajamme Annika Rahkonen.
Ylärivissä Sanna Juga (vas) ja Maria Soukka.

 

Horstmann Diplomiterapeutiksi


Miksi lähdin opiskelemaan Horstmann tekniikkaa ? Ensinnäkin, onneksi törmäsin tähän hoitomuotoon, että osasin hakeutua koulutukseen. Pidin heti ajatuksesta että ihmistä lähdetään hoitamaan kokonaisuutena: tunnekehoa ja fyysistä kehoa samanaikaisesti. Miksi niitä erottaa kun ne kuitenkin kulkevat käsikädessä. Horstmann tekniikka perustuu hyvin loogiseen ideologiaan. Se ei sisällä teoriassa monimutkaisia, vaikeasti ymmärrettäviä asioita tai liikesarjoja. Haasteellisemman oppimisesta tekee puolestaan juuri se osuus, mitä kirjoista ei voi oppia: herkistyä hoitamaan intuitionsa mukaisesti. Ja sitä ei opi muuta kuin tekemällä. Uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Diplomointiin vaadittiinkin runsaasti tehtyjä ja saatuja hoitoja raportointeineen juuri tämän takia.
 
Fyysisellä tasolla käsittely on miellyttävää ja rentouttavaa. Horstmann terapia mm. lisää nivelten liikkuvuutta, lihasten joustavuutta, aineenvaihduntaa, vähentää kehon jäykkyyksiä laajentaen liikeratoja, avaa kehon tukkeumia ja tekee liikkumisesta kevyempää. Hoito on erinomainen myös senioreille.
 


Kokemuksia oppilaana olemisesta


Koska tulemme kohtaamaan erilaisia asiakastilanteita meidän tulee koettaa nähdä asioiden taakse. Ensimmäinen lähtokohta että voimme auttaa muita, on tietenkin tuntea itsemme läpikotaisin ja käsittää mikä meidän omien ajatusmallien taustalla voi vaikuttaa. Koska mekin olemme vain ihmisiä, meillä on ihan samanlainen sisäänrakennettu malli kuin kenellä tahansa -  hyvine ja huonoine puolineen. Mutta että puhdistaa, neutraloida itsensä siihen tilaan. Katsoa asioita uudesta vinkkelistä, olla objektiivinen. Kun jokainen kivi on käännettävä ja mentävä pintaa syvemmälle jokainen tietää että siitä ei seuraa pelkkää hyvää. Voit murtua ja eheytyä uudelleen. Voit sivuuttaa asian ja jatkaa niinkuin tähänkin asti. Tai asia on niin syvällä ettet vielä tunnista sitä, mutta voit pahoin etkä tiedä miksi. 
 
Keho reagoi mielipahaan, murheeseen, stressiin, traumoihin ja jos ei löydä kanavaa päästää niitä ulos, ne alkavat myöhemmiten aiheuttamaan epätasapainoa ja voivat altistaa erilaisille sairauksille. Henkisten asioiden ulos tuominen tapahtuu fyysisen kautta. Kun alamme päästämään irti, tavaraa alkaa pikkuhiljaa nousemaan pintaa kohden. Fyysisellä vieminen edistää prosessia ja auttaa vapautumista.
 
Onneksi meillä oli ihana ja kärsivällinen opettaja Annika Rahkonen. Ja pienryhmä jossa saimme melkeimpä yksityisopetusta.
 
   

Horstmann Diplomiterapeutti Koulutus


Koulutuksen järjesti Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutusyhtymä. Opintojen laajuus oli 25 op (652 h). Lisäksi suoritin Luontaisterapiat ammatiina- osion 3 op ( 81 H) ja koululääketieteen perusteet 14 op (378 h) jossa saimme hyvää, havainnollistavaa opetusta Tarja Kovalaisen opissa.

 

Tietoa Horstmann tekniikasta


Lisätietoa Horstmann tekniikasta löydät sivuiltamme > www.rukagreenpavilion.com


 

 

OHI ON !

kiitos

Leila Aho | 13.10.2015

Kiitos ihanasta Horstmann terapiasta ja hyvästä palvelusta muutenkin. Varmasti tulen uudelleen ! Hyvää syksyn jatkoa

hieronta ja horstman terapia

Ari Kettunen | 08.10.2015

voiko ottaa hieronnan kanssa ?

Vast:hieronta ja horstman terapia

Sanna Juga | 08.10.2015

Voi ottaa. Hieronta ja Horstmann tekniikka tukevat toisiaan, kunhan niitä ei sotketa samaan hoitoon, vaan tehdään ne erillisinä hoitoina perän jälkeen.

suosittelen

Aini Mikkola | 07.10.2015

Olen ottanut sarjahoitona sain apua vaivoihini ja oli kyllä mieltä keventävääkin.

ohjeita

Kaisa Vuorela | 06.10.2015

Onko mitään suositusta, miten hoidon jälkeen tulisi olla. Onko hyvä varata aikaa palautumiseen ? Miten hoito tehdään, ollaanko siinä samalla tavalla kuin hieronnassa ? Paljon moinen maksaa ?

Vast:ohjeita

Sanna Juga | 06.10.2015

Hei Kaisa ! Hoidon jälkeen on hyvä varata reilusti aikaa palautumiseen, koska silloin saavutetaan paras hoitovaikutus.

Hoidossa ollaan samalla tavoin kuin hieronnassa hoitopedillä, mutta kehoa käsitellään eri tavalla ja asiakkaalla on vaatteet yllään. Hoitoon kannattaa tulla väljissä vaatteissa, ja meiltä löytyy vaihtovaatteet ellei sellaisia satu olemaan matkassa.

Meillä 40 min Horstmann terapia -hoito on 47 €, 60 min hoito 62 € . Sarjahoidoista saa alennusta.

Horstmann tekniikka

Eila Kiviharju | 06.10.2015

Nyt aukesi enemmän mistä on kyse. Ihan mielenkiintoista,voisi kokeillakin.

Uusi kommentti

 

Unelmia ja oivalluksia

 

 

 

18.9.2015 Päivi Ollilan taidenäyttely

 

Mietin mikä tässä päivässä oli niin tuttua. Ja hetken kaiveltuani ymmärsin, että se oli 

aiemmassa visioimani mielikuva siitä millainen Hoitola-taidesalonki Ruka Green Pavilion 

tulisi olemaan. Näin että ihmiset viihtyvät, liikuskelevat levollisin mielin ja katselevat 

ympärilleen. Nauttivat rentouttavista hoidoista, kiireettömyydestä, luonnon läsnäolosta ja

virkistävistä taide-elämyksistä.

 

Yhtäkkiä tajusin että se hetki on tässä ja nyt. On sanottu että haaveet eivät ole ole 

mitään utopiaa, vierasta ainesta, vaan meidän omia alitajunnasta pintaan nousevia

toteuttamattomia asioita. Ne ovat osa meitä itseämme.

   

Olen myös kuullut että haaveet alkavat tulemaan todeksi kun niihin uskoo. No, ihan ajatuksen voimalla en väitä tähän tulleeni, mutta kun nyt mietin polkuani taaksepäin, tajuan että kaikilla asioilla  – tavoitellessani päämäärääni - on ollut tarkoituksensa. Ja että jos jossain tien risteyksessä olisin valinnut toisin, en olisi nyt tässä. Kuinka paljon intuitio ja alitajunta ohjaavatkaan meitä oikealle tielle. Järkeä unohtamatta ja sitä yhtään aliarvioimatta.

 

On hyvä muistaa välillä iloita kun voi poimia työnsä hedelmiä. Ja sitten jatkaa eteenpäin. 

 

Milloin itse olet viimeeksi pysähtynyt miettimään aikaansaannoksiasi ?  Sen sijaan että soimaisit itseäsi "tuokin homma on vielä tekemättä. Kylläpä olen laiska, hidas ja saamaton". Ja kuinka palkitset itseäsi ? Kerrohan ihmeessä meille muillekin muutama esimerkki !

 

Päivi Ollilan taidenäyttely 18.9.2015

Kuvagalleria on tyhjä

Unelmia ja oivalluksia

kuvaus-safareja

olli moisio | 12.10.2015

järjestän kuvausretkiä valokuvaajille ja muillekkin Korouomassa. Kiipeilyä louhikossa, näköalapaikoilla ym. joissa turistit eivät ole käyneet. Kuvia FB Posio Koillismaan vesihelmi ja kuvasivu www.ollimoisio.kuvat.fi Korouomakansio. Ystävällisin terveisin Olli Moisio.

Vast:kuvaus-safareja

Sanna Juga | 12.10.2015

Mahtavaa Olli, kiitos tiedosta. Käykäähän ihmiset katsomassa upeita kuvia. Ja retkiä....minä haluan ainakin mukaan !

Kalliit on haaveet

Arttu | 21.09.2015

Vaimon haaveet on niin kalliita että puolet jää toteuttamatta.

Vast:Kalliit on haaveet

Sanna Juga | 23.09.2015

Sellaisia ne vaimot tahtoo vähän olla ;) Mutta oletko kokeillut jotain erilaista, esim.luonnon kukkien poimiminen tai pieni hemmotteluhetki iltasella, ehkä jalkahieronta ?

oivalluksiapa hyvinkin

Saara K. | 21.09.2015

Itse pysähdyin miettimään aikaansaannoksiani 40 kriisin lähestyttyä. En tosin löytänyt pelkkää positiivista, ja teinkin elämäntapamuutoksen. Nyt tyytyväinen :)

Vast:oivalluksiapa hyvinkin

Sanna Juga | 23.09.2015

Aivan loistavaa - onnea polullesi tulevassa !

Uusi kommentti

 

Vaeltajan paratiisi KOROUOMA !

 

 

Perehdyin Jouni Pylkkäsen "Minun Posio" julkaisussa kirjoitettuun tekstiin Korouomasta, ja olen vaikuttunut. Ajatella, että Korouoman ruhjelaakso on syntynyt satoja miljoonia vuosia sitten - samaan aikaan kun välimeri. Lapin kallioperä poimuttui, kalliot murtuivat, taipuivat ja repeilivät. Sen jälkeeen jääkaudet ovat muokanneet Korouomaa. Korouomassa kasvaa harvinaisia kasveja, kuten kallioalvejuuri, pahtarikko, sananjalka ja pensasmainen tuomi. Tämä Korouoman ainutlaatuisen ilmastonsa tähden.

 
 

Olen käynyt Korouomassa ensimmäisen kerran viitisen vuotta sitten, ja päätin ettei kerta viimeiseksi jää. Odotin kovasti Posion matkailuyhdistyksen kanssa Korouomaan vastikään järjestämäämme Luonto- ja hyvinvointiretkeä. Olin mukana oppaan ominaisuudessa, mutta tietenkin nautin nähtävyyksistä aivan yhtä paljon kuin reipas retkiseurueemmekin. Korouoma todella on vaeltajan paratiisi. Sen pohjalla kulkee noin 26 km pituinen Erauspojan polku, joka alkaa Kurtankaltiolta luoteesta ja päättyy Lapiosalmelle, Posio-Rania maantien varteen kaakossa. 

 

Meidän luonto- ja hyvinvointiretki ulottui Koivukönkään lähtöpaikalta Julmakalliolle saakka, ja sieltä pienen silmukan verran tuloreittiin yhtyen. Jo sillä välillä luonto tarjosi jotain kaikille aisteille; kosken kuohuntaa, vesiputouksen voimaa, yrttien ja kasvien tuoksua, marjojen makua ja ruskan monia värisävyjä. Korkeuserot vaihtelivat Rotkolaaksosta monien kymmenien metrien korkeuteen ja takaisin. 

 

Keruutuoteneuvoja Sonja Kinnusen johdolla maistelimme harvinaisempia marjoja, kuten lillukkaa, kaarnikkaa ja kanukkaa. Välillä hän nappasi käteen sienen: "Mikä sieni, myrkyllinen vai syötävää ?" Ja aivan jokaiselle yrtille, kasville, marjalle, sienelle löytyi tunnistettavat piirteet vaikka niitä on tuhannen lajia. 

 

Minun ohjauksessani vietimme puolestaan pienen hyvinvointituokion Julmakallion laavulla - joka tulikin ihan tarpeeseen ylöspäin noustaessa miltei 400 rapun jälkeen. Jalat sai nostaa kohti puun runkoa, ja mukava yllätys hieman koleahkolla kelillä oli erätulilla lämmitetyt luonnon kivet, joita sai pidellä kämmenissä. Niin, en pääse kivistäni minnekään. Todellakin, kiviä repullinen matkassa :) 

    

Vielä suurkiitokset antoisasta retkipäivästä oppaille ja reippaalle retkiseurueellemme !

 

Ja käykäähän hyvät ystävät Korouomassa ! Siellä on tehty myös kuvauksia, kuten mm. ensimmäiset osat sarjasta Suuri seikkailu sekä elokuva Poika ja Ilves. Kun jo kuvaruudun kautta välittyy Korouoman jylhyys ja mahtipontisuus, voitte kuvitella miltä se tuntuu livenä.

 

Vaeltajan paratiisi KOROUOMA !

.

Liisa Jokela | 23.09.2015

No nyt edustetaan Korouomaa, hyvä. Maastollisesti yksi vaihtelevimmista vaeltajan reiteistä. Vaikkakin osin kunnostuksen tarpeessa.

Uusi kommentti

 

Iloa ja hyvää oloa

 
 
Jo paljon odotettu Matkailulehti Rukan ruskanumero on nyt ilmestynyt. Nappaappa talteen, sieltä löydät alueen matkailu-uutiset, tapahtumat, muuta hyödyllistä tietoa ja tietenkin hyvän olon vinkit. Joita olen kädet syyhyten odottanut, että pääsen kesän jälkeen taas kirjoittamaan :) 
 
Koska nyt ollaan paljon ulkona ja nautitaan Koillismaan luonnosta ja Rukan ruskasta, kannattaa myös itseä hemmotella, ja jalkoja kiittää retkipäivän päätteeksi...
 
Avaa tiedosto ja lue, ole hyvä !  > Iloa ja hyvää oloa 21.pdf 
 
 
 
 
 

 

Naisenergia virtaa Oulankajoella

Hulvatonta seikkailua, monenlaista hemmottelua, sopivasti palanpainiketta ja taatusti uusia elämyksiä saimme kokea jälleen kerran Anne Murron järjestämässä Naisten melonnassa. Oulankajoella 22.8. tänäkin vuonna - niinkuin aikaisempinakin vuosina - saimme nauttia kesäpäivän ainutlaatuisesta tunnelmasta ja hämärtyvän illan mystiikasta. 
 


                    

Luontoon mukautuen. Tänä vuonna hoitoasuni on somistettu taiteilija Rauni Päiväniemen kangas-lehdillä. Hieman vihreää harmoniaa rikkomaan valitsin vastaväritekniikkaan perustuen punaisen. Metsän hengettärellä vilahti punaiset saappaat ja punainen öljykannu.

 

Kuvassa kavereinani hierojat Taisto Virkkula (vas) ja Arto Mursu. Pikkukuvissa valmistaudutaan kivihoitoihin. Tulen kanssa työskentely vaatii äärimmäistä tarkkaavaisuutta.

 

 

Naisten melonta

Väriterapia

Anssi | 11.12.2016

Eksyin sattumalta tänne ja olen aika lailla "myöhässäkin" tässä kommentonnissa. Kerroit vastaväritekniikasta, mutta minulla on hieman eri näkökulma. Olen huomannut, kun pukeutuu tiettyyn lempiväriin, niin olo on rauhallinen ja seesteinen. Sen sijaan tietyt värit saavat aikaan rauhattoman tunteen. Tämä on minusta mielenkiintoinen havainto ja ostankin vain harvoja valittuja värejä vaatevarastooni.

Korouma

Virpi Korpioja | 22.09.2015

Ensi syksynä tulen mukaan! Upean näköinen paikka

hyvä on meininki

Susanna Talvi | 31.08.2015

Näyttääpä mukavalta, sillätavoin luonnolliselta ja erähenkiseltä. Hienoa että olette yhdistäneet tuollatavoin voimavaranne. Onnea jatkoon kaikessa, upeita uusia elämyksiä !

Vast:hyvä on meininki

Sanna Juga | 01.09.2015

Kiitos Susanna ! Hyviä alkusyksyn päiviä sinulle myös, ja kiva kun seuraat blogiani. Täällä ollaan kun on Rukalle tuloa.

Uusi kommentti

 

Hautajärvipäivää viettämässä 15.7.

Oi miten ihanissa tunnelmissa meni keskiviikko päivä Hautajärvellä. Hautajärvipäivää en ennen ollutkaan viettänyt, vaan kerta se on ensimmäinen ja kyllä kannatti ! 

Kyllä se on niin että matkailu avartaa. Oli ihanaa tehdä hoitoja Sirviön Irman tiloissa, ja tulipa salin puolella kauppattua tuotteitakin. Kyllä ihmiset oli hyvällä tuulella ja ostavalla päällä. Ja miksipä ei kun  ruokasalin puolella tarjoiltiin mm. maailman parasta Lapin Ukon keittoa  :) Kiitos Hautajärvi,
I´ll be back !

 
    
    

Savinapojat oli soittamassa mikä lisäsi mukavasti tunnelmaa Hautajärvipäivillä. Salin ihana puuverhoilu otti 
muutenkin suorastaan syleilyynsä. Tunnelma oli heti lämmin ja kotoisa. Kiitos Irmalle kun järjesteli minut tähän tapahtumaan :)

Hautajärvi päivää viettämässä

Horstmann tekniikka

Eila Kiviharju | 06.10.2015

Nyt aukesi enemmän mistä on kyse. Ihan mielenkiintoista,voisi kokeillakin.

suurkaupungin menoon kyllästynyt

Minttu | 22.07.2015

huh heijaa kuinkas tuonne jouduit. Ihan kivalta näyttää eipä silti :) Sielläpäin onkin varmaan kivoja pikkukyliä.

Muutes ihan kivat uudet sivut teillä. Ja kauheasti kaikkea kivaa tarjontaa. Jos tulisin (ja jos tulen) sinne tilaisin hieronnan varmaan mökkiin.

t. yks lappi-fani

Uusi kommentti

Open House Ruka Beauty & Wellness

Ei kommentteja

Uusi kommentti