Mukana tukemassa SOS-lapsikylää

12.02.2016 13:25

 

Yrityksemme aloitti yhteistyön SOS -lapsikylän kanssa vuoden 2015 aluasta viettäessämme yrityksemme 10-vuotis juhlakautta. Keräsimme pieniä lahjoituksia erinäisten tapahtumien tuotoista ja koko vuoden ajan pienen osuuden Hoitola-taidesalonki Ruka Green Pavilionissa tehdyistä hoidoista. Kaikista yli 50 € hoidoista 5% meni SOS -lapsikylän asukkaiden hyväksi.

 

Lahjoittaminen pienissä määrin pitkällä aikavälillä tuntui hyvälle vaihtoehdolle meidän yrityksellemme. Se ei kuormita liiaksi taloutta, vaan pienen pieni osuus menee tärkeään asiaan: kotimaan nuorten ja lasten auttamiseen, aivan pikkuhiljaa. 

 

Myös vuoden vaihtuessa, jolloin tulee yleensä tehtyä katsaus myös menneeseen, sain ajatella, että ainakin olen tehnyt jotain hyvää.

 
 

Tänä vuonna jatkamme kampanjaa Taiteilijaseura Koillisen kanssa yhteistyössä järjestettävässä taidehuutokaupassa, jonka koko tuotosta lahjoitetaan 10 % SOS -lapsikylän hyväksi. Toivomme aktiivisia taiteen harrastajia ja taiteesta kiinnostuneita paikalle, että voidaan auttaa näitä lapsia ja nuoria.

 


 
    Pienistä puroista syntyy
    suuri valtameri, ryhdy
    sinäkin auttajaksi !  

 
   www.sos-lapsikyla.fi


    Auttamisen ilosta;
    yrittäjä Sanna Juga