Jalkakahuoltoa retkipäivän päätteeksi, taidetta mielen iloksi

25.08.2015 14:52
 
Hoitola-taidesalonki Ruka Green Pavilion lähtee tähän syksyyn hoito-uutuuksin ja upeiden tapahtumien kera. Vahvistukseksi on saatu sky-kosmetologi Katja Liikanen ja jalkojen hoitaja Ulla Haapakangas, joten hoitovalikoimasta löytyy nyt myös kosmetologisia hoitoja ja erilaisia jalkahoitoja.
 
Kun jalat voi hyvin voi koko kroppa hyvin. Onneksi jalkojen hyvinvoinnista puhutaan tänäpäivänä paljon, silti se tuppaa meiltä välillä unohtumaan. Täällä kun retkeillään, uudistutaan ja virkistytään muuten luonnossa, mikäpä olisi parempi sen päälle kun hoidattaa vielä jalat. Myös yksittäinen jalkavaiva saattaa haitata liikkumista, silloin voi kääntyä meidän puoleen.  Ruka Green Pavilionissa järjestettävässä Ruskaretkeilijän jalkahuolto -tapahtumassa (18.9.) ja Koko perheen Wellness tapahtumassa (15.10. ja 22.10.) asiantuntijat ovat kertomassa jalkojen hyvinvoinnista ja itsehoidosta. Infot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.
 
Syksyn tapahtumarungon avaa Posion Matkailuyhdistyksen kanssa yhteistyössä 16.9. järjestettävä Luonto- ja hyvinvointiretki Korouoman Julmakalliolle. Tiedossa on rento retkipäivä huikaisevine Korouoman maisemineen. Samalla syvennetään hieman yrttiosaamista, hiljennytään luontomeditoinnille ja toki haukataan laavulla myös suolapalaa. Oppaina ovat keruutuoteneuvoja Sonja Kinnunen ja Ayurveda hoitaja/Horstmann terapeutti Sanna Juga.
 
Myös taidepuolella syksyn väripaletti näyttäytyy monin värein ja mielenkiintoisin tapahtumin. Syksyn sisustustaidenäyttelyssä (avaus 13.10.) voimme kokea luonto- ja lappiaiheisia tunnelmia mm. uusissa Hannele Lampisen maalauksissa ja Marita Kuusiniemen meditaatiorummuissa.  Luovan taiteen saloihin pääsemme tutustumaan Vedic Art taiteilijan/intuitiivisen hoitajan Sirpa Lakson ohjauksessa 19.9. tapahtumassa Maalaa mielenmaisema. 

 

 
Hoitolapalvelut ja tapahtumat: www.rukagreenpavilion.com
Taidesalonki:  www.rukagreenpavilion.net